نماد آخرین خبر

خطر کرونا در گلستان جدی‌تر شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
خطر کرونا در گلستان جدی‌تر شد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي گلستان نسبت به جدي ‌تر شدن خطر کرونا در استان هشدار داد.

عبدالرضا فاضل رئيس دانشگاه علوم پزشکي گلستان در رابطه با آخرين وضعيت کرونا در استان گفت: در حال حاضر، روند ابتلا و بستري کوويد ۱۹ در استان افزايش داشته و در وضعيت قرمز قرار گرفته است.
او افزود: شهرستان‌هاي گرگان، بندرگز، آق قلا، گنبد، بندرترکمن، مراوه تپه، مينودشت، کلاله و آزادشهر در وضعيت قرمز و مابقي شهرستان‌ها در وضعيت هشدار قرار دارند.
فاضل گفت: در حال حاضر ۴۲۸ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري هستند که از اين تعداد، ۸۷ بيمار در بخش مراقبت‌هاي ويژه و ۳۷ بيمار به دستگاه ونتيلاتور وصل هستند.
او ادامه داد: متاسفانه طي ۲۴ ساعت گذشته ۷ فوتي بر اثرکرونا در گلستان ثبت شده که با اين عدد، آمار جان باختگان کرونا در گلستان به هزار و ۵۸ فوتي رسيده است.
فاضل گفت: متاسفانه اگر مردم استان، توصيه‌هاي گفته شده در زمينه مديريت و پيشگيري بيماري کرونا را رعايت نکنند وضعيت گلستان بحراني خواهد شد.

آخرين خبر گلستان در اينستاگرام :
Instagram.com/golestan_today