نماد آخرین خبر

بازسازی اتوبوس‌ها به اهواز و کرج رسید

منبع
ايمنا
بروزرسانی
بازسازی اتوبوس‌ها به اهواز و کرج رسید

ايمنا/ شهرداران اهواز و کرج از انعقاد تفاهم‌نامه شهرداري اين دو کلانشهر با سازمان برنامه و بودجه و صندوق کارآفريني اميد براي بازسازي اساسي و اورهال اتوبوس‌هاي شهري خبر دادند.

موسي شاعري شهردار اهواز در صفحه اينستاگرام خود نوشت:
«تفاهم‌نامه بازسازي اساسي و اورهال ۱۵۰ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومي شهرداري اهواز با سازمان برنامه و بودجه کشور و صندوق کارآفريني اميد در تهران و در محل سازمان برنامه و بوجه به امضا رسيد.
با اين اقدام ظرفيت ناوگان فعال اتوبوسراني اهواز به دو برابر وضع موجود افزايش خواهد يافت که با توجه به شرايط تحريمي موجود و فرسوده بودن ناوگان اتوبوسراني در همه کلانشهرها اقدامي اثربخش و بسيار مهم خواهد بود.»
علي‌اصغر کمالي‌زاده، شهردار کرج نيز در صفحه اينستاگرام خود نوشت:
«در جلسه‌اي که با معاون امور اقتصادي سازمان برنامه و بودجه کشور داشتيم، تفاهم‌نامه تامين‌مالي نوسازي و بازسازي ۳۳۰ دستگاه اتوبوس درون شهري بين شهرداري کرج و اين سازمان منعقد شد.
بر اساس اين تفاهم‌نامه اتوبوس‌هاي فرسوده شهر کرج با استفاده از منابع مالي که دولت از صندوق کارآفريني اميد کشور به منظور نوسازي ناوگان عمومي تخصيص داده، بازسازي خواهند شد.
از مدت‌ها پيش پيگير بوديم تا از اين ظرفيت ملي نيز به منظور تقويت ناوگان حمل‌ونقل عمومي شهرمان استفاده کنيم؛ لذا بايد اعلام کنم با تلاش‌هاي صورت گرفته، شهر کرج در بين ۵ شهر اول کشور قرار گرفت که از اين تسهيلات استفاده خواهد کرد.»

آخرين خبر البرز در اينستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday