حال 92 بیمار کرونایی در کردستان وخیم است

فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان با يادآوري شناسايي 312 بيمار جديد مبتلا به کرونا ويروس در 24 ساعت گذشته در استان، از وخيم بودن حال 92 بيمار هم خبر داد.
فرزين رضاعي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان اظهار کرد: 312 بيمار جديد مبتلا به کرونا ويروس در 24 ساعت گذشته تا کنون در استان شناسايي شده است.
وي افزود: در حال حاضر 837 بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستانهاي استان بستري هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان اذعان کرد: 443 بيمار کرونايي در سنندج، 76 بيمار در سقز، 102 بيمار در مريوان، 39 بيمار در قروه، 40 بيمار در بيجار، 42 بيمار کرونايي در کامياران، 11 بيمار در ديواندره، 73 بيمار در بانه، 7 بيمار در دهگلان و 4 بيمار کرونايي در حال حاضر در سروآباد بستري هستند.
رضاعي تصريح کرد: حال 92 بيمار مبتلا به کرونا وخيم و در بخش ويژه(آيسييو) بستري شدهاند.
وي از مرگ 6 بيمار در 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: آمار فوتشدگان بر اثر بيماري کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون 770 نفر بوده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان خاطرنشان کرد: از زمان شيوع کرونا ويروس تا کنون 274 نفر در سنندج، 149 نفر در سقز، 56 نفر در قروه، 57 نفر در کامياران، 69 نفر در بانه، 45 نفر در ديواندره، 37 نفر در بيجار، 68 نفر در مريوان، 13 نفر در دهگلان و 2 نفر در سروآباد جانباختند که همه موارد به صورت بهداشتي و با رعايت دستورالعملهاي مرتبط دفن شدهاند.
رضاعي با تاکيد بر رعايت اصول و نکات بهداشتي از سوي مردم، گفت: تکتک افراد جامعه بايد همچنان روند فاصلهگذاري اجتماعي، استفاده از ماسک، شستوشوي مرتب دستها با آب و صابون، اجراي اصول بهداشتي و قرنطينگي را تا قطع زنجيره اين ويروس مهلک رعايت کنيد در غير اين صورت افزايش تعداد زياد مبتلايان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهيم بود.