نماد آخرین خبر

کشف بیش از 2 تُن انواع مواد مخدر طی سال جاری در چهارمحال و بختیاری

منبع
شبستان
بروزرسانی
کشف بیش از 2 تُن انواع مواد مخدر طی سال جاری در چهارمحال و بختیاری

شبستان/ فرمانده نيروي انتظامي چهارمحال و بختياري با اشاره به کشف بيش از دو تُن انواع مواد مخدر طي سال جاري، ادامه داد: در رابطه با اين کشفيات تاکنون ۲۳ باند قاچاق و توزيع مواد مخدر در استان متلاشي شده اند.
 
سردار منوچهر امان‌ اللهي، فرمانده نيروي انتظامي چهارمحال و بختياري اظهار داشت: مبارزه با قاچاق و توزيع مواد مخدر از وظايف مهم نيروي انتظامي است زيرا مواد مخدر منشا بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي است.
فرمانده نيروي انتظامي چهارمحال و بختياري از کشف 193 کيلوگرم ترياک طي دو روز گذشته در استان خبر داد و افزود: در اجراي اين عمليات باند هشت نفره توزيع کننده مواد مخدر نيز دستگير شدند.
وي همچنين از توقيف پنج دستگاه خودرو پس از کشف اين محموله خبر داد و اظهار کرد: دستگيري کساني که در ارتباط با اين پرونده بوده اند نيز در دستور کار پليس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است.
سردار امان اللهي با بيان اينکه در هشت ماه ابتدايي سال جاري تعداد دستگيري قاچاقچيان مواد مخدر نسبت به هشت ماه اول سال گذشته چهار درصد افزايش داشته است، تصريح کرد: در ميزان کشفيات مواد مخدر نيز شاهد افزايش سه درصدي در اين مدت بوده ايم.

فرمانده نيروي انتظامي چهارمحال و بختياري با اشاره به کشف بيش از دو تُن انواع مواد مخدر طي سال جاري، ادامه داد: در رابطه با اين کشفيات تاکنون 23 باند قاچاق و توزيع مواد مخدر در استان متلاشي شده اند.
وي از شناسايي مناطق آلوده چهارمحال و بختياري از نظر توزيع و مصرف مواد مخدر خبر داد و خاطرنشان کرد: پليس مبارزه با مواد مخدر استان به طور شبانه روزي در حال رصد اين مناطق بوده و با افراد متخلف با جديت برخورد مي شود.

آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday