نماد آخرین خبر

غرق‌آباد و شازند رکورددار بارندگی‌ در استان مرکزی

منبع
مهر
بروزرسانی
غرق‌آباد و شازند رکورددار بارندگی‌ در استان مرکزی

مهر/ کارشناس اداره کل هواشناسي استان مرکزي گفت: برآورد ميزان بارندگي‌هاي نقاط مختلف استان در روز گذشته حاکي از رکورد بارش در شهرستان‌ غرق آباد و شازند است.

رضا مرادي، کارشناس اداره کل هواشناسي استان مرکزي اظهار کرد: ميانگين بارش در ۲۴ ساعت اخير در استان ۱۰ ميليمتر بوده است.
وي ادامه داد: از روز گذشته تاکنون بيشترين ميزان بارش از ايستگاه‌هاي غرق آباد با ۲۴.۵ ميلي‌متر، شازند ۲۰.۶ ميلي‌متر و کمترين بارش مربوط به خمين با ۱.۵ ميليمتر بوده است.
کارشناس اداره کل هواشناسي استان مرکزي افزود: در شهرستان اراک ميزان بارش ۴.۴ ميليمتر گزارش شده است.
مرادي بيان کرد: در ساعات آينده بارشها تشديد مي‌شود و تا صبح فردا ادامه خواهد يافت و بيشتر نواحي غرب و شمالي استان را در بر مي‌گيرد.
اين کارشناس هواشناسي افزود: مناطق پر بارش استان در ۲۴ ساعت گذشته احتمال بيشترين بارش را در ساعات آينده دارند.
وي گفت: از فردا اين سامانه از مناطق مرکزي کشور عبور خواهد کرد و کاهش بارش‌ها را شاهد خواهيم بود.
به گفته کارشناس اداره کل هواشناسي استان مرکزي ميانگين بارش‌هاي دريافتي از اول سال زراعي تاکنون در استان ۴.۷ بوده که ۲۱ درصد کمتر از بلندمدت است.

آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today