نماد آخرین خبر

مرکز تعویض پلاک قم تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مرکز تعویض پلاک قم تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

ايرنا/ رئيس پليس راهنمايي و رانندگي قم گفت: در اجراي مصوبات ستاد ملي مقابله با کرونا، مرکز تعويض پلاک و آزمون‌هاي راهنمايي و رانندگي در اين استان تا اطلاع ثانوي تعطيل شد.

سرهنگ غلامرضا صدفي رئيس پليس راهنمايي و رانندگي قم اظهار داشت: در راستاي مصوبه ستاد ملي مقابله با کرونا و پيشگيري از شيوع اين بيماري، مرکز تعويض پلاک استان قم، ارائه کليه خدمات در آموزشگاه‌هاي رانندگي شامل کلاس‌هاي آيين‌نامه، آموزش مهارت رانندگي و آزمون‌هاي مربوطه، تا اطلاع ثانوي تعطيل شد.
وي از شهروندان درخواست کرد در صورت خريدوفروش خودرو به‌صورت وکالتي، وکالت‌نامه‌هاي زمان‌دار تنظيم تا بعد از بازگشايي مراکز تعويض پلاک نسبت به اخذ سند اقدام کنند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قم تصريح کرد: معاينه فني خودروهايي که در تعطيلات کرونايي به پايان مي‌رسد، همچنان معتبر و قانوني است.
صدفي همچنين از اجراي مانور هم‌پيمايي موتورسواران قانون‌مند در قم خبر داد و گفت: اين مانور باهدف ارتقاي سطح ايمني و توسعه و اشاعه فرهنگ استفاده صحيح از موتورسيکلت در سطح شهر برگزار و در قالب آن ده‌ها کلاه ايمني در بين راکبين موتورسيکلت توزيع شد .
«ويروس کرونا»، موسوم به «کوويد ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته(۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چين گزارش شد،  ابتدا از اين بيماري به‌عنوان ذات‌الريه نام‌برده مي‌شد، اما کميسيون ملي بهداشت چين در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹(۹ دي ۹۸) به‌صورت رسمي شيوع اين ويروس را در چين اعلام کرد.
شهروندان قمي براي طرح هرگونه پرسش در مورد ويروس کرونا مي‌توانند با شماره تلفن‌هاي ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگيرند و يا براي کسب آخرين اخبار از دانشگاه علوم پزشکي قم به کانال آن به نشاني webdaqom@ در فضاي مجازي و يا تارنماي آن به نشاني اينترنتي www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ايرانيان مي‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگري الکترونيکي ويروس کرونا به نشاني اينترنتي https://salamat.gov.ir و تکميل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندي در ارتقاي سلامت جامعه و شکست ويروس کرونا بردارند.

آخرين خبر قم در اينستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday