صدور مجوز فعالیت خانه موزه پروین اعتصامی در تبریز

صدور مجوز فعالیت خانه موزه پروین اعتصامی در تبریزصدور مجوز فعالیت خانه موزه پروین اعتصامی در تبریز
0
0
14.1K
1399/09/01 - 19:49
215
1399/09/01 - 19:49

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي آذربايجان شرقي از صدور مجوز فعاليت خانه موزه پروين اعتصامي و بانوان شاعر آذربايجان خبر داد.

حمزه زاده، مديرکل ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي آذربايجان شرقي گفت: آذربايجان شرقي از پيشگامان موزه داري در کشور محسوب مي‌شود و اداره کل ميراث فرهنگي استان طي امسال با برنامه‌ريزي و مشارکت با دستگاه‌ها و نهاد‌ها در حال توسعه مجموع موزه‌هاي استان است.
وي با اشاره به اينکه خانه موزه پروين اعتصامي و بانوان شاعر آذربايجان در راستاي تفاهم نامه مشترک با بنياد فرهنگ هنر و ادب راه اندازي شده است، گفت: با توجه به جايگاه والاي پروين اعتصامي در حوزه شعر و ادب کشور و لزوم ايجاد موزه مرتبط با اين شاعر بزرگ، ايجاد نخستين موزه بانوان شاعر در تبريز با عنوان "خانه موزه پروين اعتصامي و بانوان شاعر آذربايجان" در دستور کار قرار گرفت.
مديرکل ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي آذربايجان شرقي گفت: مجوز فعاليت خانه موزه پروين اعتصامي و بانوان شاعر آذربايجان شرقي با حضور معاون ميراث فرهنگي کشور به بنياد فرهنگ هنر و ادب آذربايجان اعطا شد.
حمزه زاده افزود: راه‌اندازي مرکز تبريز پژوهي در راستاي تقويت هويت فرهنگي آذربايجان در خانه موزه حاج ميرزا جعفر آقا سلطان القرائي، همکاري مشترک در خصوص پژوهش‌هاي مرتبط با موضوع فعاليت اداره کل ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع‌دستي و بنياد فرهنگ ادب و هنر آذربايجان، همچنين همکاري مشترک در استفاده از ظرفيت مجموعه فرهنگي و پژوهشي باغ کمال تبريز از ديگر اهداف مشترک اين اداره کل و بنياد فرهنگ ادب و هنر آذربايجان است.

آخرين خبر آذربايجان شرقي در اينستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today

اخبار برگزیده