نماد آخرین خبر

پلمب ۷۵ واحد صنفی متخلف در مشهد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
پلمب ۷۵ واحد صنفی متخلف در مشهد

باشگاه خبرنگاران/ مدير بازرسي و نظارت بر اصناف مشهد گفت: در ۱۰ روز آخر آبان ۷۵ واحد صنفي به علت رعايت نکردن محدوديت‌هاي کرونايي پلمب شدند.

امير دلداري مدير بازرسي و نظارت بر اصناف مشهد با اشاره به اينکه در ۱۰ روز آخر آبان ۷۵ واحد صنفي به علت رعايت نکردن محدوديت‌هاي کرونايي پلمب شدند، اظهار کرد: در اين مدت ۳۳ هزار و ۷۹۰ فقره بازرسي در قالب گشت مشترک با ۱۰ دستگاه نظارتي در شهر مشهد انجام شد که منجر به صدور هزار و ۶۰۸ اخطار کتبي و تنظيم ۳۰۶ فرم جريمه شد.
وي افزود: از امروز براساس مصوبه ستاد ملي مقابله با کرونا فعاليت مشاغل گروه‌هاي ۲، سه و چهار در شهر‌هاي داراي وضعيت قرمز از نظر شيوع اين ويروس ممنوع است که در اين زمينه در شهر مشهد به جز واحد‌هاي عرضه مايحتاج ضروري مردم و واحد‌هاي خدماتي در بخش‌هاي مختلف، باقي صنوف مجاز به فعاليت نيستند.
مدير بازرسي و نظارت بر اصناف مشهد ادامه داد: نانوايي‌ها، سوپرمارکتها، فروشندگان ميوه و سبزي، مواد پروتئيني، تجهيزات پزشکي، لوازم بهداشتي و شوينده، عينک سازان، فروشندگان گياهان دارويي، فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي، همچنين واحد‌هاي خدماتي شامل خشکشويي‌ها، واحد‌هاي تعمير خودرو، الکترومکانيک و تلفن همراه، فروشندگان لوازم خانگي، رايانه، مصالح ساختماني، لوله و پروفيل، شوفاژ و تهويه، لوله بازکني و قفل و کليدسازي، آهنگران و صنوفي که در بخش ارايه خدمات و تعميرات هستند، مجاز به فعاليت بدون محدوديت هستند.
دلداري بيان کرد: فروشندگان لوازم آرايشي، خرازي‌ها، فروشندگان کتاب و لوازم تحرير، فرش و موکت، بستني و فالوده، پوشاک و فروش فيلم و عکس، مبل و صندلي، دوچرخه و موتورسيکلت، تايپ و تکثير، مشاورين املاک و فروشندگاني از اين دست که جزو مشاغل گروه ۲ و سه محسوب مي‌شوند، ممنوعيت فعاليت دارند و اگر اين واحد‌ها در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي نيز مستقر باشند، فعاليت آن‌ها همچنان ممنوع است. 
وي تصريح کرد: در اين مدت رستوران‌ها، پيتزافروشي‌ها، سفره‌خانه‌هاي سنتي، آبميوه فروشي‌ها بايد به صورت بيرون بر فعاليت داشته باشند و فعاليت پاساژ‌ها و مجتمع‌هاي تجاري ممنوع است.
مدير بازرسي و نظارت بر اصناف مشهد تاکيد کرد: بخش حمل و نقل درون شهري از قبيل آژانس‌ها، چاپخانه‌ها، فروشندگان جرايد، ارائه دهندگان کرايه فيلم و کافي نت‌ها مجاز به فعاليت هستند.
دلداري اظهار کرد: ستاد ملي مقابله با کرونا هر دو هفته يکبار وضعيت شهر‌ها را از نظر ميزان شيوع بيماري کوويد ۱۹ بررسي و آن‌ها را در دسته‌هاي سياه، قرمز، نارنجي، زرد و سفيد قرار مي‌دهد که هم اينک براساس اين تقسيم بندي مشهد در وضعيت قرمز قرار دارد.
وي افزود: صنوفي که در اين دو هفته مجاز به فعاليت هستند بايد دستورالعمل هاي بهداشتي را به طور کامل رعايت کرده و در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام و کد "کي. يو. آر" را گرفته باشند و در صورت رعايت نکردن اين موارد از فعاليت آن‌ها جلوگيري خواهد شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar