نماد آخرین خبر

فعالیت بانک‌های ۴ شهرستان کردستان با نصف کارکنان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فعالیت بانک‌های ۴ شهرستان کردستان با نصف کارکنان

باشگاه خبرنگاران/ رئيس شوراي هماهنگي بانک‌هاي کردستان گفت: در چهار شهر استان که داراي وضعيت قرمز از لحاظ شيوع ويروس کرونا هستند بانک‌ها از امروز با نصف کارکنان خود فعاليت مي‌کنند.

علي اشرف يوسفي‌قياسي رئيس شوراي هماهنگي بانک‌هاي کردستان اظهار کرد: طرح جامع مديريت هوشمند محدوديت‌ها به منظور کاهش شيوع بيماري کرونا از امروز اجرا مي‌شود و در اين مدت نيز بانک‌ها با تعيين شرايط مشخصي فعاليت خواهند کرد.
وي افرود: شبکه بانکي کردستان در شهر‌هاي سنندج، مريوان، قروه و کامياران که داراي وضعيت قرمز ناشي از شيوع ويروس کرونا هستند با حضور حداقل ۵۰ درصد کارکنان فعاليت خواهد کرد.
رئيس شوراي هماهنگي بانک‌هاي کردستان خاطرنشان کرد: در ساير شهر‌هاي استان نيز که در وضعيت نارنجي هستند شبکه بانکي با حضور حداقل دو سوم کارکنان داير و خدمات ارائه مي‌کند.
يوسفي‌قياسي با اشاره به اينکه بانک‌ها يکي از مستعدترين اماکن براي شيوع بيماري هستند، گفت: بانک‌ها بخاطر نقش حياتي که در اقتصاد دارند، امکان تعطيلي آن‌ها وجود ندارد لذا از مردم استان تقاضا مي‌شود براي انجام امور بانکي خود از سامانه‌هاي غيرحضوري و آنلاين استفاده کرده و از حضور غيرضروري در شعب پرهيز کنند.
وي تاکيد کرد: از شهرونداني که بنا بر ضرورت به شعب مراجعه مي‌کنند درخواست داريم ضمن رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و استفاده از ماسک، خودکار شخصي به همراه داشته و فاصله اجتماعي را رعايت کنند.

آخرين خبر کردستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online