نماد آخرین خبر

بیش از ۵هزار واحد خون در فارس اهدا شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از  ۵هزار واحد خون در فارس اهدا شد

ايرنا/ استان فارسي‌ها در چهار روز پاياني آبان ماه ۹۹ با اعلام فراخوان نياز شديد به خون و کاهش ذخاير خوني استان بيش از ۵هزار واحد خون اهدا کردند.

هر واحد خون حدود ۴۵۰ ميلي ليتر و معادل ۱۰ درصد حجم کل خون بدن است.
با اعلام کاهش ۷۵درصدي ذخاير خون در استان فارس از سوي انتقال خون کشور، سيل دعوت از شهروندان اين استان براي اهداي خون آغاز شد.
از آنجا که فارس به عنوان قطب پزشکي جنوب کشور، همواره و در هر شرايطي نيازمند اهداي خون است، بحران کاهش ذخاير خوني به محض کمرنگ شدن حضور اهداکنندگان قوت مي‌گيرد.
مديرکل انتقال خون استان فارس در گفت‌ و گو با ايرنا عنوان کرد: در استان فارس روزانه به ۲ هزار واحد خون و فرآورده‌هاي خوني نيازمنديم که با مشارکت روزانه ۷۰۰ نفر در سراسر استان تامين مي‌شود.

مسعود ترابي بيان کرد: در چهار روز پاياني آبان ماه، با توجه به کاهش شديد ذخاير خوني، ۵هزار و ۴۰۹ واحد خون در استان فارس اهدا شد.
وي با بيان اينکه مردم فارس در شهرهاي شيراز، آباده، جرم، فسا، داراب و لار به پويش اهداي خون پيوستند، ضمن تقدير از همت اهداکنندگان، ابراز کرد: نياز به خون مقطعي نيست و از همين رو ضروري است اهداکنندگان در طول سال به‌صورت مستمر اين امر نيکو را در برنامه‌هاي خود قرار دهند.  
مديرکل انتقال خون فارس ادامه داد: ۷۰د رصد نيازمندان به خون را کودکان مبتلا به تالاسمي، هموفيلي و سرطان خون تشکيل مي‌دهند که نمي‌توان نسبت به حالشان بي‌تفاوت بود.
او ادامه داد: به دليل کاهش مراجعه مردم به‌واسطه شيوع بيماري کرونا همواره به تمام گروه‌هاي خوني شامل A  وB  و O و AB مثبت و منفي نيازمنديم.
ترابي نگراني از انتقال بيماري کرونا را در مراکز انتقال خون رد کرد و بيان داشت: به محض ورود، شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي سختگيرانه‌اي اعمال مي‌شود که از جمله آن بايد به  تب‌سنجي از بدو ورود، قراردادن پارتيشن شيشه‌اي بين پرسنل و اهداکننده، فاصله زياد بين صندلي‌ها و تخت‌هاي خونگيري و ضدعفوني مداوم محيط اشاره کرد.
مديرکل انتقال خون فارس از مردم درخواست کرد همچنان با حضور در پايگاه مرکزي انتقال خون واقع در خيابان قصردشت بالاتر از عفيف‌آباد، آسياب قوامي،از ۸ تا ۴۵ :۱۹ در روزهاي عادي و از ۸ تا ۱۳ در روزهاي تعطيل، همچنين پايگاه شماره ۲ واقع در فلکه نمازي جنب درمانگاه امام رضا(ع) از ۸ تا ۴۵ :۱۹ از حال بيماران نيازمند غافل نشوند.
وي افزود: در هفت شهرستان مرودشت، کازرون، فسا، جهرم، داراب، لارستان و آباده نيز مراکز ثابت همه‌روزه حتي روزهاي تعطيل  از ۸ تا ۱۳ براي پذيرش اهداکنندگان آماده هستند.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online