نماد آخرین خبر

گردنه های الیگودرز بازگشایی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گردنه های الیگودرز بازگشایی شد

ايرنا/ رئيس اداره راهداري و حمل و نقل جاده‌اي اليگودرز گفت: محورهاي روستايي و گردنه‌هاي برفگير اين شهرستان در مناطق فرسش و شول‌آباد بازگشايي شد.

عباس عباسي، رئيس اداره راهداري و حمل و نقل جاده‌اي اليگودرز روز يکشنبه افزود:صبح امروز با تلاش راهداران و تيم‌هاي برفروبي، محور دهستان و گردنه فرسش به طول ۲۹ کيلومتر برف روبي و بازگشايي شد.
وي همچنين با اشاره به ارتفاع بيش از ۲۰ سانتي‌متري برف در گردنه گله بادوش اظهار داشت: ۲ تيم برفروبي از بامداد امروز عمليات بازگشايي اين محور را به عهده داشتند و اکنون محور شول آباد نيز بازگشايي شده است.
وي با بيان اينکه برخي محورهاي روستاي بخش زلقي نيز برفروبي شده است گفت: مشکلي در خصوص تجهيزات راهداري و تامين دستگاه هاي برفروب در اليگودرز وجود ندارد.
عباسي تصريح کرد: پنج راهدارخانه در محورهاي برفگير ايجاد مي شود که با راه اندازي  آنها تجهيزات و ماشين آلات بازگشايي محورها نيز افزايش خواهد يافت.

آخرين خبر لرستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy