ايرنا/ فرمانده انتظامي سرپلذهاب گفت: انبار احتکار کالاهاي اساسي مردم به ارزش ۲ ميليارد ريال باتلاش ماموران انتظامي در اين شهرستان توسط ماموران انتظامي کشف و ضبط شد.
سرهنگ منوچهر رضايي، فرمانده انتظامي سرپلذهاب روز يکشنبه افزود: در پي اخبار واصله مبني بر اينکه فردي با هويت معلوم اقدام به نگهداري مقدار زيادي اقلام اساسي مردم شامل برنج، پودر لباسشويي، قند، تن ماهي، چاي، روغن و ماکاروني کرده اين موضوع در دستور کار اطلاعاتي انتظامي پليس شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: در اين انبار که به عنوان يک واحد صنفي آرايشي فعاليت مي کرد، ماموران پليس اطلاعات در يک اقدام غافلگيرانه با مراقبتهاي لازم آن را شناسايي و پس از هماهنگي قضايي و کسب مجوز لازم به اين انبار ورود پيدا کردند.
فرمانده انتظامي سرپل ذهاب گفت: ماموران انتظامي در بازرسي به عمل آمده از محل مورد نظر بيش از ۶ هزار نوع اقلام اساسي مردم را به ارزش ۲ ميليارد ريال کشف و آن را پلمب کردند.
رضايي اضافه کرد: نيروي انتظامي شهرستان با پشتيباني دادستاني با افراد مخل در جامعه که قصد برهم زدن نظام اقتصادي را دارند برخورد جدي داشته و اجازه اخلال در نظم اقتصادي را به احدي نخواهد داد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بيش از ۹۰ هزار تن جمعيت دارد.
انبار احتکار کالاهای اساسی در سرپلذهاب کشف شد
1399/09/02 - 14:32
9
1399/09/02 - 14:32
















