نماد آخرین خبر

بازداشت مرد مازندرانی که با دروغ گفتن پول در می آورد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
بازداشت مرد مازندرانی که با دروغ گفتن پول در می آورد

باشگاه خبرنگاران/ فردي که با ترفند دعانويسي و رمالي در فضاي مجازي از هموطنان شمال کشور کلاهبرداري مي‌کرد، در بهشهر دستگير شد.

سرهنگ سامع خورشاد رئيس پليس فتا مازندران گفت: فردي با درج و انتشار آگهي رمال و فالگيري در فضاي مجازي، پس از جلب اعتماد و سوءاستفاده از سادگي قربانيان با دادن وعده‌هاي دروغين و اميد واهي با دريافت مبالغي هنگفت، اقدام به کلاهبرداري از افراد مي‌کرد.
او افزود: طي رصد‌هاي مستمرکارآگاهان پليس فتا مازندران درفضاي مجازي، کانالي در شبکه اجتماعي موردشناسايي قرار گرفت و مشخص شد شخصي با درج آگهي دعانويسي، طلسم و رمال اقدام به تجويز و ارسال بسته‌هاي مصرفي در قبال دريافت مبالغ مي‌کرد.
سرهنگ خورشاد گفت: با اقدامات فني و تحقيقات خاص پليسي متهم به هويت معلوم در يکي از شهر‌هاي استان مورد شناسايي قرار گرفت و با هماهنگي مراجع قضايي، متهم توسط پليس فتا شهرستان بهشهر دستگير و به همراه ادله‌هاي دخيل در ارتکاب جرم، به پليس فتا بهشهر انتقال داده شد.
او افزود: در بازجويي‌هاي اوليه متهم منکر هرگونه بزه ارتکابي مي‌شد، اما پس از مواجه شدن با دلايل، مستندات و مدارک جمع آوري شده از سوي کارشناسان ضمن اعتراف به بزه ارتکابي، انگيزه خود را کسب منافع مالي بيان داشت.
سرهنگ خورشاد گفت: متهم با تبليغات فريبنده در فضاي مجازي و اغفال کاربران، پس از دريافت مبالغي از آن‌ها با گفتن جملات و اطلاعات معمولي از کاربران، آن‌ها را فريب داده و مدت‌ها با اين شگرد کلاهبرداري مي‌کرد.
او افزود: فالگيري و رمالي علاوه بر دنياي واقعي در فضاي مجازي نيز جرم بوده و با مرتکبان آن برخورد قاطع و قانوني مي‌شود.
رئيس پليس فتا مازندران، از کاربران خواست: در صورت برخورد با محتواي مشکوک و مجرمانه با مراجعه به سايت پليس فتا به نشاني cyberpolice.ir در قسمت مرکز فوريت‌هاي سايبري به همکاران ما گزارش دهند تا برخورد قانوني با گردانندگان اين سايت‌ها و صفحات اجتماعي صورت بگيرد.

آخرين خبر مازندران در اينستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today