نماد آخرین خبر

تردد در محورها و گردنه‌های برفگیر چهارمحال‌وبختیاری با زنجیر چرخ امکانپذیر است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تردد در محورها و گردنه‌های برفگیر چهارمحال‌وبختیاری با زنجیر چرخ امکانپذیر است

ايسنا/ مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي چهارمحال و بختياري از بارش برف و باران در محورهاي مواصلاتي استان خبر داد و گفت: تردد در محورها و گردنه‌هاي برفگير با زنجير چرخ امکانپذير است.

عزيزالله روشن، مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي چهارمحال و بختياري از بارش برف و باران در محورهاي مواصلاتي چهارمحال و بختياري خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر در محور فارسان به چلگرد( سه‌راهي ميهه)، محور فارسان به کوهرنگ( دشت زرين) و محور کوهرنگ به بازفت (گردنه چري) بارش برف گزارش شده است و در ساير محورها نيز بارش باران داريم.
مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه تردد در تمامي محورهاي استان روان است، گفت: رانندگان از ترددهاي غيرضرور به محورهاي مواصلاتي کوهستاني خودداري کنند و در صورت لزوم براي تردد در گردنه‌هاي برفگير وسايل ايمني و زنجير چرخ به‌همراه داشته باشند.
وي يادآور شد: از زمان ورود سامانه جديد بارشي به چهارمحال و بختياري راهداران به ۱۰ خودروي گرفتار در برف در گردنه چري و محور ناغان به کارون چهار امدادرساني کردند، باتوجه به محدوديت‌هاي کرونايي تردد در محورهاي مواصلاتي استان با کاهش روبرو بوده است.

آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday