۸۵ درصد حجم مخزن سد کوثر گچساران پر است
فارس/ مدیر اداره بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان اینکه میزان آب ذخیره شده در مخزن سد کوثر به 456 میلیون متر مکعب رسیده گفت: هم اکنون 85 درصد حجم مخزن ذخیره سازی آب سد کوثر پر شده است.
اکبر خدری، مدیر اداره بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران با اشاره به بارندگیهای اخیر و جلوگیری از وقوع سیلاب اظهار کرد: در حال حاضر دبی ورودی و خروجی آب سد کوثر 40 مترمکعب بر ثانیه است.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از وقوع سیلاب دبی ورودی و خروجی سد یکسان است.
مدیر اداره بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان اینکه در بارندگیهای اخیر تا روز گذشته 95 میلیمتر باران در ایستگاه هواشناسی سد کوثر به ثبت رسیده است، گفت: طی بارندگیهایی که از شب پنجشنبه 5 آذرماه تا روز گذشته 40 میلیمتر باران ثبت شده است.
خدری گنجایش مخزن سد کوثر را 580 میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: هم اکنون میزان آب ذخیره شده در مخزن سد کوثر به 456 میلیون مترمکعب رسیده است.
وی ابراز کرد: هم اکنون 90 میلیون مترمکعب از ظرفیت مخزن سدکوثر خالی است.
مدیر اداره بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران با اشاره به بارندگیهای پیاپی اخیر که همچنان ادامه دارد، گفت: در حال حاضر 85 درصد حجم ذخیره آب سدکوثر آب پر است.
خدری با بیان اینکه نرمال تراز این مخزن بتنی با سطح دریا 625 متر است، عنوان کرد: هم اکنون تراز این سد ۶۱۸ متر است.