علت مرگ سها رضانژاد مشخص شد؛ 4 ماه پیش چه بلایی سر دختر طبیعت گرد آمد؟

رکنا/ ۴ ماه پس از جان باختن «سها رضانژاد» دختر ۲۷ سالهي طبيعت گرد در ارتفاعات کردکوي استان گلستان، پزشکي قانوني در گزارشي علت اصلي فوت وي را اعلام کرد.
سها رضانژاد که اهل کرج بود، روز ۱۹ تيرماه امسال همراه گروهي ۳۴ نفره از تهران به ارتفاعات جهاننما در شهرستان کردکوي استان گلستان سفر کرده بود اما يک روز بعد به طرز مرموزي ناپديد شد.
از همان روز جستوجوها براي يافتن سها آغاز شد و گروههاي مختلف تلاش کردند تا ردي از او پيدا کنند. تلاشهاي تيمهاي جستوجو ۲۸ روز ادامه پيدا کرد تا اينکه سرانجام روز ۱۸ مردادماه، امدادگران موفق شدند پيکري مجهولالهويه را کشف کنند که در ادامه معلوم شد متعلق به خود سها است.
پزشکي قانوني: در بررسيها هيچ آثار بزه در جسد وجود نداشت.
با توجه به شکستگيهاي متعدد در استخوان جمجمه، ستون فقرات، دندهها و اندام فوقاني و تحتاني و محرز نشدن آثار بزه، علت دقيق فوت صدمات متعدد بدني بر اثر اصابت جسم سخت تعيين شد که ميتواند با فرضيه سقوط از ارتفاع مطابقت داشته باشد.
/آخرين خبر گلستان در اينستاگرام :
Instagram.com/golestan_today