آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه ها

باشگاه خبرنگاران/ در اين گزارش از آخرين وضعيت جوي و ترافيکي راههاي کشور در بيست و نهم آذر ماه سال ۹۹ مطلع شويد.
مرکز مديريت اطلاعات راهها و حمل و نقل جادهاي کشور اعلام کرد:
در حال حاضر ترافيک در محور پرديس-تهران محدوده جاجرود سنگين است.
همچنين تردد در محورهاي چالوس، هراز، فيروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوين - رشت(رفت و برگشت) روان است و ضمناً محورهاي شمالي داراي بارش باران هستند.
در حال حاضر ترافيک در آزادراه قزوين-کرج-تهران حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک سنگين و در محدودههاي گرمدره و وردآورد نيمه سنگين است.
همچنين ترافيک در آزادراه تهران-کرج-قزوين محدوده گلدشت و محور شهريار - تهران در اکثر مقاطع سنگين است.
در برخي از محورهاي استانهاي خراسان رضوي، چهارمحال و بختياري، کهگيلويه و بويراحمد، لرستان، قزوين، قم، مرکزي، همدان و زنجان بارش برف و باران و در برخي از محورهاي استانهاي البرز، اردبيل، کرمان، خراسان شمالي، خراسان جنوبي، گيلان، گلستان، مازندران، فارس، تهران و يزد بارش باران را شاهد هستيم.
محورهاي شرياني شهداد - نهبندان و خرم آباد – پلدختر مسدود هستند.
محور قزوين - همدان(کيلومتر ۱۱۰) مسدود بوده و تردد از مسير جايگزين لاين روبرو به صورت دوطرفه انجام ميشود.
محورهاي شمشک - ديزين، اولنگ - شاهرود، سي سخت - پادنا، گنجنامه - تويسرکان، سروآباد - پاوه، وازک - بلده و پونل - خلخال مسدود هستند.