نماد آخرین خبر

سامانه بارشی از استان بوشهر خارج شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سامانه بارشی از استان بوشهر خارج شد

ايرنا/ کارشناس اداره کل هواشناسي استان بوشهر گفت: با شمالي شدن جهت بادها در استان، سامانه بارشي از اين استان خارج شد.

پيام مساعدي، کارشناس اداره کل هواشناسي استان بوشهر ابراز کرد: از ابتداي فعاليت سامانه بارشي اخير در شهرهاي برازجان، جم، گناوه، ديلم و خارگ و بوشهر به ترتيب شاهد ۴۳.۶، ۱۱.۸، ۷.۲، ۶.۱، ۳.۷ و ۳.۳ شاهد بيشتر ميزان بارش بودند.
وي بيان کرد: پيش بيني مي‌شود با وزش بادهاي شمالي و تداوم آن تا روز سه شنبه علاوه بر کاهش دما در سطح استان، دريا نيز به خصوص در سواحل مرکزي و جنوبي در اغلب ساعات مواج و متلاطم باشد.
کارشناس اداره کل هواشناسي استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت آينده ارتفاع موج در سواحل شمالي ۶۰ تا ۱۲۰ و دور از ساحل تا ۱۵۰ سانتيمتر و در سواحل مرکزي و جنوبي ۹۰ تا ۱۵۰ گاهي ۱۸۰ سانتيمتر پيش بيني شده است.
وي افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دريا ساعت ۰۶:۱۲، مد اول ساعت ۱۲:۴۸، جزر دوم ساعت ۱۶:۲۰ و مد دوم ساعت ۲۲:۵۵ خواهد بود.
مساعدي اظهار کرد: در ۲۴ ساعت آينده آسمان استان بوشهر صاف تا قسمتي ابري همراه با وزش باد پيش بيني مي‎شود.
وي افزود: با کاهشي شدن روند دما از امروز دما در استان سه تا ۶ درجه سانتيگراد کاهش مي‎يابد.
مساعدي تصريح کرد: در اين راستا نسبت به تنش دمايي و سرمازدگي محصولات کشاورزي هشدار داده مي‎شود.

آخرين خبر بوشهر در اينستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar