ساعت فعالیت اصناف غیرضروری استان فارس به مدت ۲ روز تغییر کرد

تسنيم/ جانشين استاندار فارس در ستاد استاني مقابله با کرونا گفت: تغيير ساعت فعاليت اصناف به غير از گروه يک و منع تردد در استان فارس از امروز به مدت دو روز اجرا ميشود.
عبدالرضا قاسمپور، جانشين استاندار فارس در ستاد استاني مقابله با کرونا اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد ملي مقابله با کرونا فعاليت تمامي اصناف به جز مشاغل گروه يک (شامل مشاغل ضروري) براي امروز و فردا از ساعت 18 در سراسر استان تعطيل خواهد بود.
وي افزود: همچنين رفت و آمدهاي (خودرويي) داخل شهر هم از ساعت 20 ممنوع است و نيروي انتظامي و پليس راهور ترددها را کنترل ميکنند و در صورت تخلف جريمه 200 هزار توماني اعمال ميشود.
قاسمپور با اشاره به اينکه دورهميهاي خانوادگي از مهمترين کانونهاي انتقال بيماري است، گفت: دورهميها در جهان 80 درصد و در ايران 50 درصد انتقال ويروس کرونا را افزايش ميدهد.
جانشين استاندار فارس در ستاد استاني مقابله با کرونا گفت: همچنين در شهرهاي نارنجي تردد بين شهري ممنوع است و براي متخلفان جريمه 500 تا يک ميليون توماني به قوت خود همچنان باقي است.
وي از هم استانيها خواست که يلداي امسال را مجازي برگزار کنند تا سلامتي خانوادهها تضمين شود و گفت: انتظار داريم مثل روز طبيعت که مردم همکاري بينظير داشتند اين شب را هم از تجمع خودداري تا شرايط و وضعت استان بهتر شود و اجازه ندهيم 2 تجربه تلخ در استان طي اين ده ماه اتفاق افتاد باز هم رقم بخورد.