نماد آخرین خبر

علت قطعی برق در برخی استان‌های کشور چیست؟

منبع
برترين ها
بروزرسانی
علت قطعی برق در برخی استان‌های کشور چیست؟

برترين ها/ سخنگوي صنعت برق با اشاره به برخي خاموشي‌ها در تعدادي از کلان‌شهرهاي کشور از جمله پايتخت، گفت:‌ اين خاموشي‌ها ناشي از کمبود سوخت نيروگاه‌هاست.
همزمان با تهران، مناطقي از گيلان، کرج، اراک، اصفهان، خوزستان، سمنان، قم و اردبيل نيز دچار قطعي برق شدند.

سخنگوي صنعت برق با اشاره به برخي خاموشي‌ها در تعدادي از کلان‌شهرهاي کشور از جمله پايتخت، گفت:‌ اين خاموشي‌ها ناشي از کمبود سوخت نيروگاه‌هاست.
«مصطفي رجبي‌مشهدي» امروز(سه‌شنبه) افزود: به دليل افزايش ميزان مصرف گاز در بخش خانگي ناشي از افزايش سرما، عرضه سوخت گاز به نيروگاه‌ها با محدوديت مواجه شده است.
وي بيان‌داشت:‌ اين محدوديت عرضه سبب شده نيروگاه‌ها نتوانند نسبت به تامين سوخت گاز اقدام کرده و به همين دليل برخي از آنها خاموش شده‌اند که همين مساله موجب بروز خاموشي‌ها شده است.
رجبي‌مشهدي، از تلاش براي تامين سوخت جايگزين براي اين نيروگاه‌ها خبر داد و خاطرنشان‌کرد: ‌طي ساعت‌هاي آينده و با عرضه سوخت اين خاموشي‌ها برطرف خواهد شد.
وي بر لزوم رعايت صرفه‌جويي از سوي مشترکان تاکيد کرد و گفت:‌ صرفه‌جويي در مصرف انرژي سبب مي‌شود اعمال خاموشي‌ها کمتر شود.
اکنون ميزان مصرف برق کشور در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴.۵ درصد افزايش يافته که ناشي از شيوع بيماري کرونا و بخش عمده آن مربوط به مصرف برق در بخش صنايع کشور پس از بازگشايي‌ها است.
در پايان بهار امسال رکورد ۵۷ هزار مگاوات در مصرف برق به ثبت رسيد که اين عدد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰ هزار مگاوات افزايش داشته است، به همين علت تا خردادماه حدود ۶۰ ميليون ليتر نفت‌ گاز در نيروگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.