ایثارگران مشکلات ‌شان را با مدیر کل بنیاد قزوین در‌میان ‌گذاشتند

ایثارگران مشکلات ‌شان را با مدیر کل  بنیاد قزوین در‌میان ‌گذاشتندایثارگران مشکلات ‌شان را با مدیر کل  بنیاد قزوین در‌میان ‌گذاشتند
0
0
2
1399/10/23 - 14:08
6
1399/10/23 - 14:08

ايثار/ خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران در ملاقات عمومي، مشکلات‌شان را با مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين در ميان گذاشتند.

ملاقات عمومي غلامرضا حقايق‌پور مديرکل و معاونان ستادي بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين با جامعه ايثارگران در دفتر مديرکل و مرکز ارتباطات و مراجعات بنياد استان برگزار شد.
در اين ملاقات، 12 نفر از خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران در ديدار چهره به چهره با مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قزوين، مسايل و مشکلات خود را مطرح کردند.
مسئولان حاضر در ملاقات عمومي، دستورات لازم را به منظور تسريع در خدمت‌رساني و روند امور اداري خانواده شاهد و ايثارگر اتخاذ کردند. 
گفتني است: ملاقات عمومي سه‌شنبه هر هفته در دفتر مديرکل و مرکز ارتباطات و مراجعات اداره کل بنياد استان واقع در بلوار آيت‌الله مدرس، جنب کتابخانه عارف برگزار مي‌شود.

آخرين خبر قزوين در اينستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today

اخبار برگزیده