عکس/ غربالگری کرونایی ۹۱ درصد جمعیت شهرستان اردبیل

صدا و سيما/ فرماندار اردبيل گفت: در اجراي طرح شهيدسليماني بيش از ۹۱ درصد جمعيت شهرستان اردبيل غربالگري شده است.
مسعود امامي يگانه، فرماندار اردبيل در آغاز رزمايش پيشگيري از شيوع ويروس کرونا در اردبيل گفت: رزمايش پيشگيري ازشيوع ويروس کرونا در شهرکهاي سبلان، کشاورز، انديشه و رازي اردبيل آغاز شد که در اين رزمايش ۶۰ هزار نفر ازجمعيت اين شهرکها که ۱۰ درصد جمعيت شهر اردبيل را تشکيل ميدهند مورد غربالگري و پايش قرار ميگيرند.
او افزود: در اين شهرکها ۶هزار و۴۰۰ نفر افراد پرخطر و داري بيماري زمينهاي شناسايي شده که مورد غربالگري و خدماتدهي بهداشتي قرار ميگيرند.
فرماندار اردبيل بيان کرد: ۵۷ اکيپ در اين شهرکها حضور خواهند داشت و در راستاي نظارت، کنترل و پايش فعال خواهند بود.
امامي يگانه از برگزاري رزمايش پيشگيري از شيوع ويروس کرونا در شهرک کارشناسان خبر داد و افزود: در شهرکهاي پرتردد اردبيل برگزاري اين رزمايشها ادامه خواهد داشت.
او گفت: همکاري مردم، اصناف و بازاريان در قالب طرح شهيدسليماني و رزمايشها بسيارخوب بوده و قابل قدرداني است و با همکاري مردم و رعايت دستورالعملهاي بهداشتي و اجراي طرح شهيدسليماني و اجراي رزمايشها وضعيت کرونا درشهرستان اردبيل به رنگ زرد تغيير يافته، ولي اين شرايط شکننده بوده و مردم همچنان بايد به رعايت فاصله گذاري اجتماعي و دستورالعملهاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي پايبند باشند.