کاهش مرگ ناشی از کرونا در ایلام؛ بستری‌ها ۳۰ درصد کمتر شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
کاهش مرگ ناشی از کرونا در ایلام؛ بستری‌ها ۳۰ درصد کمتر شد

تسنيم/ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام با اشاره به تحقق اهداف طرح شهيد سليماني گفت: کاهش مرگ ناشي از کرونا در استان و کمتر شدن ۳۰ درصدي بستري‌ها نتيجه اين طرح است.

جميل‌صادقي‌فر، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام با اشاره به موفقيت طرح "شهيد سليماني" در ايلام اظهار داشت: طرح شهيد سليماني در اهداف خود رهگيري 80 درصدي جمعيت هدف در يک ماه و 90 درصدي در سه ماه و کاهش ميزان بستري حداقل 30 درصدي در يک ماه و 50 درصدي در سه ماه را دارد که اين اهداف در استان ايلام محقق شده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام گفت: کاهش مرگ و مير ناشي از کرونا از اهداف ديگر طرح شهيد سليماني است که اين هدف نيز در آمارهاي فعلي عيان است و نتيجه انجام طرح موفقيت‌آميز بوده است.
محله‌محور بودن طرح شهيد سليماني و استقبال مردم از طرح نيز مورد اشاره صادقي‌فر بود که خاطر‌نشان کرد: طرح شهيد سليماني خيلي زودتر از آن چه پيش‌بيني شده بود تاثيرگذاري خود را بر کاهش ابتلا، مرگ و بستري ناشي از کرونا را بروز داد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام عنوان کرد: کاهش آمار ابتلا، بستري و مرگ ناشي از کرونا به معناي تمام شدن بيماري کرونا نيست و غفلت از اين بيماري آغاز موج جديد ابتلا، بستري و مرگ ناشي از ويروس کرونا خواهد شد.
وي افزود: فراموش نکنيم کرونا همچنان وجود دارد و نبايد غافل باشيم و شرط غافل نشدن از اين بيماري رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و پرهيز از حضور در تجمع و دورهمي‌ها و استفاده از ماسک است.

آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/