نماد آخرین خبر

صدای پای نگرانی در کوچه‌های کرونایی فارس

منبع
ايرنا
بروزرسانی
 صدای پای نگرانی در کوچه‌های کرونایی فارس

ايرنا/ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز، با ابراز نگراني از بي‌توجهي برخي از شهروندان در رعايت شيوه نامه‌هاي بهداشتي، گفت: با روند افزايشي شمار مبتلايان به کروناويروس در فارس مواجه هستيم.

سيد روح‌الله حسيني، مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز پنجشنبه با ارائه آمارهايي از ابتلا و مرگ ناشي از کرونا در استان فارس، اظهار داشت: افزايش موارد ابتلا به کروناويروس و ورودي بيماران مبتلا به اين بيماري در بيمارستان‌هاي اين استان، بيانگر کاهش حساسيت برخي از شهروندان در برابر بيماري کوويد۱۹ است که در صورت عدم رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي، استان به سمت وضعيت بحراني حرکت مي‌کند.
وي اضافه کرد: استفاده از ماسک، رعايت فاصله فيزيکي، شست و شوي مرتب دست‌ها، پرهيز از ترددهاي غيرضرور و اجتناب از دورهمي‌هاي خانوادگي، مي‌تواند از ابتلا به کروناويروس پيشگيري کند. 
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز افزود: از ابتداي شيوع کروناويروس تاکنون در اين استان، ۵۹۳ هزار و ۱۸۸ نمونه آزمايشگاهي از افراد بيمار و علامت دار تهيه و به آزمايشگاه‌هاي تشخيصي در فارس ارسال شده که از اين تعداد، ۱۶۶ هزار و ۸۵۴ مورد مثبت شناسايي شده است.
حسيني، همچنين، آمار بهبوديافتگان بيمارستاني و ايزوله خانگي در اين استان را از ابتدا شيوع ويروس کرونا تاکنون، ۱۶۱ هزار و ۳۳۶ نفر اعلام کرد.

وي، با اشاره به بستري ۵۵۶ بيمار مشکوک و يا داراي علامت ابتلا به کروناويروس در بيمارستان‌هاي فارس، گفت: از اين تعداد، ۱۰۳ بيمار کوويد۱۹ به دليل وخامت وضعيت جسمي در بخش مراقبت‌هاي ويژه (ICU) بيمارستان‌هاي اين استان بستري هستند.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني شيراز، بيان داشت: متاسفانه ۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در فارس به دليل ابتلا به اين بيماري جان خود را از دست دادند که با احتساب آنها، آمار جانباختگان کرونا ويروس در اين استان از ابتداي شيوع تا کنون به سه هزار و ۹۹ نفر رسيده است.
براساس آخرين رنگ‌بندي اعلام شده از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، از ۳۶ شهرستان فارس، ۲۶ شهرستان در وضعيت آبي (کم‌خطر) شيوع ويروس کرونا قرار دارند.
از بيست و هفتم دي ماه ۹۹، ۱۰شهرستان استان فارس شامل، لارستان، گراش، اوز، کازرون، کوه‌چنار، جهرم، خفر، خرم‌بيد، پاسارگاد و ممسني در وضعيت زرد شيوع ويروس کرونا هستند و ساير شهرستان‌هاي فارس در وضعيت آبي (کم خطر) قرار گرفته‌اند.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online