نجات راننده کامیون پس از تصادف مرگبار در محور شوش

ايلنا/ مسئول آتشنشاني و خدمات شهرداري شهرستان شوش، از نجات جان يک راننده کاميون پس از يک تصادف مرگبار در محور شوش به اهواز خبر داد.
مهدي تولابي، مسئول آتشنشاني و خدمات شهرداري شهرستان شوش در تشريح اين حادثه اظهار داشت: در مقارن ساعت ۱۴ امروز ۲ بهمنماه، در پي تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبني بر وقوع تصادف شديد دو دستگاه خودرو نيسان و کاميون کشنده(ولوو)، بلافاصله تيم امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.
تولايي با بيان اينکه اين حادثه در محور شهرستان شوش به اهواز، بعد از روستاي بيت طالب اتفاق افتاد، ادامه داد: پس از دريافت خبر ۳ آتشنشان از ايستگاه مرکزي به محل حادثه اعزام شدند و راننده خودروي کاميون را که با شرايط سختي در بين آهنپاره هاي ماشين گرفتار و حبس شده بود نجات دادند.
وي در پايان گفت: آتشنشانان پس از انجام تمهيدات ايمني و حصول اطمينان از عدم وجود هرگونه حوادث احتمالي ديگر، به عمليات خود پايان دادند.