شکارچی غیر مجاز در نایین دستگیر شد

صاحب نيوز/ سرپرست اداره حفاظت محيط زيست شهرستان نايين از دستگيري متخلف شکار و صيد در اين خطه خبر داد.
عليرضا رضايي سرپرست اداره حفاظت محيط زيست شهرستان نايين گفت: در راستاي حفظ و حراست از زيستگاه هاي حيات وحش مأمورين يگان حفاظت محيط زيست شهرستان نايين موفق شدند يک گروه از متخلفين شکار و صيد غير بومي که اقدام به شکارغير مجاز سه راس کل و بز وحشي در پناهگاه حيات وحش عباس آباد کرده بودند را با انجام تمهيدات لازم شناسايي و در اين رابطه ضمن توقيف خودرو آنان ۱۶ عدد فشنگ کشف و ضبط و يک نفر بازداشت و پرونده جهت سير مراحل قضايي به دادگستري ارجاع شد.
شکار و اقدام به شروع به شکار در زيستگاههاي حيات وحش توسط متخلفان جرم است و طبق مواد ۱۰ تا۱۵ قانون شکار و صيد و ماده ۶۸۰ قانون مجازات اسلامي قابل تعقيب و مجازات است.
پناهگاه حيات وحش عباس آباد در ۱۹۰ کيلومتري نايين با وسعتي افزون بر ۳۲۰ هزار هکتار، زيستگاه انواع وحوش و پرندگان در شرق استان اصفهان است.