نماد آخرین خبر

سوختگی ۸۴درصدی یک دانش‌آموز در مدرسه کانکسی دزفول

منبع
تسنيم
بروزرسانی
سوختگی ۸۴درصدی یک دانش‌آموز در مدرسه کانکسی دزفول

تسنيم/ رئيس بيمارستان سوانح و سوختگي آيت الله طالقاني اهواز گفت: در حال حاضر حال ۵ نفر نرمال است. اما در بحث سوختگي با گذشت زمان شرايط مشخص مي‌شود در حال حاظر وضعيت بيماران قابل قضاوت نهايي نيست.

پيمان نجاتي، رئيس بيمارستان سوانح و سوختگي آيت الله طالقاني اهواز با اشاره به آخرين وضعيت دانش‌آموزان و معلمان حادثه ديده از آتش‌سوزي ناشي از صاعقه دزفول اظهار داشت: آسيب‌ديدگان اين سانحه 3 دانش‌آموز و 3 معلم است که خانواده يکي از معلمان بنا به دلايل شخصي و با خواست خود و به دليل نزديکي محل زندگي خود به اصفهان آن را به بيمارستان سوانح و سوختگي اصفهان منتقل کردند.
رئيس بيمارستان سوانح و سوختگي آيت‌الله طالقاني اهواز گفت: 3 دانش‌آموز و دو معلم ديگر بلافاصله پس از سانحه به بيمارستان آيت‌الله طالقاني اهواز منتقل شدند درصد سوختگي يکي از دانش آموزان 85 درصد است و يکي از معلمان نيز با 54 درصد سوختگي هر دو در بخش icu بستري هستند.
وي افزود: معلم سومي و آن دو دانش‌آموز با زير 50 درصد سوختگي در بخش بستري هستند و در حال حاضر حال 5 نفر نرمال است.
نجاتي تاکيد کرد: در بحث حوادث سوختگي با گذشت زمان شرايط مشخص مي‌شود در حال حاضر وضعيت بيماران قابل قضاوت نهايي نيست و با گذشت زمان مشخص مي‌شود.

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today