نماد آخرین خبر

همدانی‌ها مراقب یخ‌زدگی لوله‌ها و کنتورهای آب باشند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
همدانی‌ها مراقب یخ‌زدگی لوله‌ها و کنتورهای آب باشند

ايرنا/ معاون شرکت آب و فاضلاب استان همدان نسبت به يخ‌زدگي لوله‌ها و کنتورهاي آب هشدار داد و گفت: با توجه به ورود سامانه هواي سرد به استان احتمال يخ‌زدگي کنتور و تاسيسات شبکه آب وجود دارد.

حميدرضا نيکداد، معاون بهره برداري و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار کرد: نگهداري سيستم لوله کشي آب داخل منازل و کنتور آب به عهده مشترکان است و با توجه به احتمال برودت هوا و يخ زدگي لوله ها و کنتورهاي آب، شهروندان بايد اقدامات پيشگيرانه نظير عايق بندي لوله‌هاي آب موجود در فضاي باز با پارچه و عايق را انجام دهند.
وي از مردم خواست توجه بيشتري به موضوع حفاظت از کنتورهاي آب و تاسيسات آبرساني به منزل داشته باشند و اگر دريچه هاي کنتور در حياط منزل قرار دارد مراقب آب و بارندگي به سمت کنتور آب باشند چراکه تجمع آب باعث يخ زدگي کنتور و تاسيسات مي‌شود.
معاون آب و فاضلاب استان همدان با توصيه به اينکه داخل کنتور از گل و لاي و برگ پاکسازي شود، عنوان کرد: مردم مي توانند از پشم شيشه و يونوليت و گوني هاي پر شده با خاک اره، به منظور حفاظت و گرم نگه داشتن کنتور استفاده کنند.
نيکداد تاکيد کرد: در صورت بروز يخبندان و يخ زدن لوله ها و کنتور آب از انجام اقداماتي مانند ريختن آب جوش بر روي کنتور، روشن کردن آتش در حوضچه کنتور و باز گذاشتن شير آب براي رفع يخ زدگي خودداري شود. 
وي يادآور شد: مردم در صورت مشاهده يخ زدگي کنتور با واحد ۱۲۲ اداره آبفا تماس حاصل کنند تا در اسرع وقت يخ زدگي رفع شود و اين خدمت رساني به مشترکان تداوم دارد.
معاون آب و فاضلاب استان همدان يادآور شد: با اطلاع رساني هاي شرکت آبفا و همکاري هاي شهروندان و هم استاني ها در ۴۸ ساعت گذشته به دليل حاکم بودن برودت هوا، فقط ۲ مورد يخ زدگي کنتور در شهر همدان مشاهده شد.

آخرين خبر همدان در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today