نماد آخرین خبر

حضور در آرامستان ها زنگ خطری برای افزایش آمار کرونا در ایلام است

منبع
مهر
بروزرسانی
حضور در آرامستان ها زنگ خطری برای افزایش آمار کرونا در ایلام است

مهر/ استاندار ايلام با اشاره به اينکه حضور در آرامستان ها زنگ خطري براي افزايش آمار کرونا در ايلام است، گفت: عدم توجه به پروتکل ها باعث تکرار شرايط آبان ماه مي شود.

قاسم سليماني دشتکي، استاندار ايلام ظهر امروز يکشنبه در جلسه ستاد کرونا در استانداري ايلام اظهار کرد: اگر حضور در آرامستان‌ها و برگزاري مراسمات و عدم توجه به پروتکل‌ها همچنان ادامه داشته باشد باز هم شرايط آبان ماه تکرار مي‌شود.
وي تصريح کرد: ادارات در مناطق آبي با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و درماني و استفاده مطلق از ماسک کارکنان در محل کار خود حاضر شوند.
رئيس ستاد استاني مبارزه با کرونا با تاکيد بر اين مطلب که در هيچ شرايطي مبتلايان به بيماري نبايد در جمع حضور يابند، گفت: در ادارات، افراد زمينه دار، خانم‌هاي باردار و افراد مسن و افرادي که مشکل دارند بايد از شرايط دورکاري استفاده کنند و مديران ملزم به همکاري با اين افراد هستند.
استاندار در خصوص مراسمات دهه مبارک فجر گفت: مراسمات دهه فجر بر طبق دستور العمل ها و مصوبات ستاد ملي کرونا و به صورت مجازي و رژه خودرويي برگزار مي‌گردد.
وي افزود: همچنين تمام مراسم و افتتاحيه‌ها و بهره برداري‌ها در ايام دهه‌ي فجر به صورت ويدئو کنفرانس با حضور تعداد محدود انجام مي‌شود.
سليماني دشتکي در خصوص وضعيت مدارس در کرونا نيز بيان کرد: بازگشايي مدارس فقط براي کلاس‌هاي اول و دوم در مناطق آبي در مدارسي که زير ۵۰ نفر دانش آموز دارند با رعايت کامل پروتکل‌ها در کلاس‌هاي زير ۱۰ برگزار شود و حضور دانش آموزان نيز اختياري است.

آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/