صعود تیم فراز بام به جمع ۴ تیم کشور

باشگاه خبرنگاران/ تيم هندبال جوانان فرازبام خائيز دهدشت با شکست حريف خوزستاني خود به جمع چهار تيم برتر صعود کرد.
در مسابقات هندبال جوانان باشگاههاي کشور که در شهر قم در حال برگزاري است تيم هندبال جوانان فرازبام خائيز دهدشت در پنجمين ديدار خود از مرحله يک هشتم نهايي توانست تيم قدرتمند قصر نشاط بهبهان از استان خوزستان را با نتيجه ۲۴ بر۲۰ شکست دهد و به جمع چهار تيم پاياني مسابقات جوانان باشگاههاي کشور راه پيدا کند.
نماينده کهگلويه و بويراحمد در اين مسابقات فردا چهارشنبه به مصاف تيم قدرتمند ذوب آهن اصفهان ميرود در صورت پيروزي در اين مسابقه به مرحله پاياني اين مسابقات راه خواهد يافت.
تيم جوانان فراز بام خاييز دهدشت در اولين ديدار خود با نتيجه ۲۰ بر ۲۰ مقابل تيم شهرداري جهرم متوقف شد و در دومين ديدار با نتيجه ۲۲ بر ۱۵ تيم درخشان کوير گرمسار و در ديدار سوم تيم ملاثاني باوي از استان خوزستان را با نتيجه ۳۲ بر ۱۵ و در چهارمين ديدار خود آکادمي انديشه شهرکرد را با نتيجه ۲۸ بر ۱۴ شکست داده بود و با کسب ۱۰ امتياز به مرحله يک چهارم نهايي اين مسابقات صعود کرد.