اضافه شدن هزار میلیارد تومان به بودجه استان کردستان

ايسنا/ نماينده مردم، سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي گفت: در راستاي رفع محروميت زدايي مجلس هزار ميليارد تومان را به بودجه استان کردستان اضافه کرد.
سيد مهدي فرشادان، نماينده مردم، سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه موتور توسعه اقتصادي و فرهنگي هر استاني بودجه است، اظهار کرد: افزايش و کاهش هر بودجهاي ميتواند در روند توسعه هر استاني تأثيرگذار باشد.
وي با اشاره به اينکه با پيگيريهاي مستمر و مداوم خوشبختانه بودجه استان افزايش يافت، افزود: در مجلس شوراي اسلامي تصويب شد که استانهاي کم توسعهيافته بايد فاصله کمتري با استانهاي کم برخوردار داشته باشد که همين موضوع با آيتمهاي مختلفي ازجمله معکوس درآمد سرانه آن استان، نرخ بيکاري، وسعت، مساحت و غيره مدنظر قرار گرفت.
نماينده مردم، سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي، بيان کرد: اعمال کردن بودجه ۱۴۰۰ موجب شد که در کميسيون تلفيق بودجه در راستاي اعتبارات محروميت زدايي بيش از هزار ميليارد تومان اعتبارات عمراني و تملک دارايي سرمايه به بودجه استان اضافه شود.
فرشادان در اين خصوص ذکر کرد: کل بودجه عمراني استان کردستان در سال جاري ۹۲۲ ميليارد تومان است که به اين مبلغ هزار ميليارد تومان اضافهشده است.
وي عنوان کرد: اگر در صحن علني مجلس شوراي اسلامي کليات آن تصويب شود مجموعا دو هزار و ۶۰۰ ميليارد تومان در سال ۱۴۰۰ در حوزه عمراني، تملک دارايي سرمايهاي در راستاي توسعه راه روستايي، جاده، سلامت و زيرساختهاي استان ميتواند ثاتيرگذار باشد.
نماينده مردم، سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: اميدواريم اين بودجه موجب شود که قسمتي از محروميتهاي استان را تحت شعاع قرار دهد و محروميتها را به حداقل برساند.