بزرگ ترین موزه جنوب کشور در بوشهر افتتاح شد

باشگاه خبرنگاران/ موزه منطقهاي خليج فارس به عنوان بزرگترين موزه جنوب کشور در بوشهر با حضور وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي به بهره برداري رسيد.
موزه منطقهاي خليج فارس صبح امروز در دومين روز از دهه فجر با حضور علي اصغر مونسان وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي در ساختمان تاريخي سرکنسولگري انگليس معروف به ساختمان کلاه فرنگي بوشهر افتتاح شد.
اين موزه به عنوان هويت تاريخي استان بوشهر در محيطي به وسعت ۱۳ هکتار و با زيربناي سه هزار و ۲۰۰ مترمربع ايجاد و براي آن ۴۱ ميليارد تومان هزينه شده است.
موزه خليج فارس به عنوان يکي از موزههاي نوين کشور، شامل ۱۵ گالري نمايشگاهي است و بيش از دو هزار اثر در آن ساماندهي شده است.
اين آثار از دوران پارينه سنگي، عيلامي، هخامنشي، اشکاني، ساساني، دوران اسلام و معاصر به يادگار مانده است و تحولات طبيعي، محيطي و تاريخي منطقه خليج فارس را در بر ميگيرد.
يکي از اشياء نگهداري شده در موزه خليج فارس، بقاياي نخستين کشتي جنگي ايران به نام پرسپوليس است. اين کشتي جنگي حدود ۱۰۰ سال پيش خريداري شد و سال ۱۳۸۵ هجري شمسي لاشه آن از زير آب بيرون کشيده شد.
موزه منطقه اي خليج فارس به مناسبت دهه فجر از ساعت ۸ تا ۱۵ به صورت رايگان براي بازديد عموم با رعايت اصول بهداشتي باز است.
وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي شامگاه يکشنبه دوازدهم بهمن براي سفري دو روزه وارد بوشهر شد.
او در اين سفر چندين طرح را افتتاح خواهد کرد.