جریمه محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱:۳۰ به بعد اعمال میشود

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ درباره اجراي طرح محدوديتهاي تردد شبانه و نتايج حاصل شده از آن توضيحاتي داد.
سردار حسين رحيمي، فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ اظهار کرد: اقدامات ما تماما براساس مصوبات ستاد ملي مقابله با کرونا و ستاد استاني کرونا است. در تهران بزرگ اعمال محدوديتهاي کرونا طبق روال قبل از ساعت ۲۱ تا چهار صبح انجام ميشود، اما با هماهنگي که با ستاد داشتيم تا ساعت ۲۱:۳۰ زماني را به مردم داده ايم.
وي ادامه داد: چيزي که مشاهده ميکنيم در ساعات پاياني و آخرين لحظاتي که محدوديتها شروع ميشود، مقداري ترافيک داريم و تقريبا با نيم ساعت تاخير از چيزي که اعلام شده اعمال قانون انجام ميشود، ولي اعمال محدوديتها کماکان پابرجاست، بنابراين خواهش ميکنم که مردم اين محدوديتها را رعايت کنند.
رحيمي تصريح کرد: چيزي هم که مشاهده کرديم اين است که اين طرح نتيجه داشته است و تصميمي که ستاد ملي مقابله با ستاد استاني گرفتند نتايج خوبي دربر داشته است.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ ادامه داد: آن چيزي که ما در خصوص رعايت دستورالعملهاي بهداشتي در تهران مشاهده ميکنيم شهروندان رعايت ميکنند و وضعيت بهتر شده است. ما با تذکر و هشدار کار را انجام ميدهيم قرار بود کساني که فاقد ماسک هستند با عکس گرفتن اعمال قانون شوند که زير ساختهاي اين کار آماده نشد.
وي گفت: در حد تذکر کار خود را انجام ميدهيم و در داخل خودروهايي که از يک سرنشين بيشتر دارند مانند گذشته عمل ميکنيم.