نماد آخرین خبر

۲ شهرستان خراسان شمالی در وضعیت آبی قرار گرفتند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۲ شهرستان خراسان شمالی در وضعیت آبی قرار گرفتند

ايرنا/ مديرکل دفتر بازرسي و مديريت عملکرد استانداري خراسان شمالي گفت: با تغيير رنگ آبي جاجرم به زرد، شمار شهرستان‌هاي با وضعيت شيوع آبي کرونا در اين استان به ۲ مورد رسيد و تعداد شهرستان‌هاي زردرنگ به ۶ مورد افزايش يافت.

مهدي کرامتي، مديرکل دفتر بازرسي و مديريت عملکرد استانداري خراسان شمالي اظهار داشت: هم اکنون تنها شهرستان‌هاي گرمه و راز و جرگلان در اين استان از نظر ميزان همه‌گيري کرونا وضعيت بهتري داشته و آبي تلقي مي شوند.
وي افزود: شهرستان جاجرم که تا چند روز پيش از نظر شيوع کوويد ۱۹ آبي محسوب مي شد، در ارزيابي هاي جديد به رنگ زرد درآمده است.
مديرکل دفتر بازرسي و مديريت عملکرد استانداري خراسان شمالي با بيان اينکه استان در شرايط حساسي به سر مي برد، گفت: عادي شدن بيماري کوويد ۱۹ در نگاه مردم  و رعايت نکردن پروتکل هاي بهداشتي مي تواند شرايط نامناسبي را براي استان رقم بزند و با غفلت مردم هر آن ممکن است رنگ استان به وضعيت نارنجي و قرمز برگردد.
کرامتي از عموم مردم خواست تا پروتکل هاي بهداشتي را رعايت کرده و فاصله گذاري اجتماعي را در نظر داشت باشند. 
تا ديروز شهرستان هاي فاروج، گرمه و جاجرم وضعيت آبي و پنج شهرستان ديگر خراسان شمالي در شرايط زرد شيوع کرونا به سر مي بردند اما امروز به شمار شهرهاي زرد استان يک شهر ديگر افزوده شد.

آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today