نماد آخرین خبر

شعبه‌های اخذ رای در هرمزگان تا ۱۵ درصد افزایش می‌یابد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شعبه‌های اخذ رای در هرمزگان تا ۱۵ درصد افزایش می‌یابد

ايرنا/ رئيس ستاد انتخابات استان هرمزگان گفت: در انتخابات خرداد ۱۴۰۰ به دليل شيوع کرونا در کشور، تعداد شعبه‌ها و صندوق‌هاي جمع‌آوري راي در هرمزگان تا ۱۵ درصد افزايش مي‌يابد.

علي رئوفي، رئيس ستاد انتخابات استان هرمزگان اظهار کرد: بنا بر تصميم ستاد انتخابات استان هرمزگان تاکنون بيش از سه هزار و ۶۰۰ صندوق اخذ راي براي استان در نظر گرفته شده است که احتمال افزايش آن وجود دارد.
وي ادامه داد: سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و ششمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستاي استان هرمزگان در ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ با رعايت تمامي دستورالعمل‌هاي بهداشتي و در فضاي باز برگزار مي‌شود.
سرپرست معاونت سياسي امنيتي استانداري هرمزگان تصريح کرد: با توجه به نبود زيرساخت‌هاي برگزاري انتخابات الکترونيک در اين استان، روش برگزاري انتخابات سنتي است اما ثبت نام کانديداهاي شوراهاي شهر و روستا از طريق فضاي مجازي انجام مي‌شود.
رئوفي اظهار کرد: ثبت نام کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري از ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ به مدت پنج روز، کانديداهاي انتخاب در شوراهاي شهر از ۲۰ اسفند به مدت هفت روز و متقاضيان شرکت در انتخابات شوراي روستا و عشاير از ۱۶ فروردين سال آتي به مدت هفت روز انجام مي‌شود.
وي افزود: با اعلام قبلي کانديداهاي اين دوره انتخابات فرصت دريافت گواهي نداشتن سوءپيشينه را داشتند.
سرپرست معاونت سياسي امنيتي استانداري هرمزگان ادامه داد: در انتخابات دور قبل در استان هرمزگان بيش از ۲۲ هزار نفر در ستاد انتخابات و شعب اخذ راي فعاليت مي‌کردند که با افزايش تعداد صندوق‌هاي راي در انتخابات ۱۴۰۰، نيروهاي شعب اخذ راي و ناظر بر انتخابات افزايش مي‎يابد.
رئوفي تصريح کرد: ستادهاي استاني و شهرستاني انتخابات در هرمزگان تشکيل شده است و اعضاي ستاد مرکزي معرفي شده اند و تا هفته آينده نيز حکم اعضاي ستاد انتخابات شهرستان صادر مي‌شود.
وي با بيان اينکه به دليل شيوع ويروس کرونا جلسات و آموزش انتخابات دوره‌اي و محدود است، اظهار کرد: سومين همايش استانداران، معاونان، فرمانداران، بخشداران و مديران کل ستادي براي سه استان هرمزگان، کرمانشاه و زنجان ششم اسفند در وزارت کشور برگزار مي‌شود.
سرپرست معاونت سياسي امنيتي استانداري هرمزگان افزود: در سطح استان نيز اين جلسات و آموزش‌ها به صورت دوره‌اي و منطقه‌اي براي آماده‌سازي، آموزش، تشريح دستوالعمل‌ها و بخشنامه‌هاي انتخابات ۱۴۰۰ برگزار مي‌شود.
وي تاکيد کرد: با توجه به شرايط خاص کشور و تحريم‌هاي ظالمانه و همچنين شيوع بيماري کرونا، مردم با حضور حداکثري در انتخابات بار ديگر اقتدار و حاکميت نظام را به جهانيان ثابت مي‌کنند.

آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today