نماد آخرین خبر

آمار کرونای استان زنجان در اولین روز اسفندماه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمار کرونای استان زنجان در اولین روز اسفندماه

ايسنا/ طي ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۶ مورد مثبت سرپايي و ۳ مورد مثبت بستري در استان زنجان شناسايي و ثبت شده است.

طبق آخرين آمار کرونا در استان زنجان، امروز اول اسفندماه ۱۴۰ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري هستند که طي ۲۴ ساعت گذشته، موارد مثبت بستري کرونا در بيمارستان‌هاي استان زنجان ۳ مورد بوده است.
از زمان شيوع کرونا تاکنون، بستري تجمعي بيماران مبتلا به کرونا در استان ۱۹ هزار و ۶۳۸ نفر و موارد مثبت بستري بر اساس يافته‌هاي آزمايشگاهي در اين بازه زماني ۶۹۱۲ مورد بوده است.
همچنين طي ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه يک بيمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده و از ابتداي شيوع کرونا تاکنون، مجموع بيماران فوت شده در استان به ۱۱۵۷ نفر رسيده است.
طي ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۶ مورد مثبت سرپايي شناسايي شده و از ابتداي شيوع ويروس کرونا تاکنون ۳۹ هزار و ۶۴ مورد مثبت سرپايي بر اساس يافته‌هاي آزمايشگاهي به بيماري کرونا مبتلا شدند.
گفتني است، مجموع موارد مثبت ترخيص ‌يافته ۵۷۱۹ مورد و همه موارد مثبت کرونا بر اساس يافته‌هاي آزمايشگاهي از زمان شيوع ويروس کرونا در استان تاکنون ۴۵ هزار و ۹۷۶ مورد بوده است.


 

آخرين خبر زنجان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today