بستری شدن ۴ بیمار جدید کرونایی در کاشان و آران و بیدگل
صدا و سیما/ طی شبانه روز گذشته چهار بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای شهید بهشتی کاشان و سید الشهدا آران و بیدگل بستری شدند.
سید علیرضا مروجی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستانها بستری هستند، گفت: در شبانه روز گذشته مورد فوت در اثر ابتلا به کرونا رخ نداده است.
وی افزود: با شناسایی ۲۸ مورد ابتلا به کرونا در شبانه روز گذشته آمار مبتلایان به ۱۴ هزار و ۹۱ نفر رسید.
مروجی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۳۴ هزار و ۳۷ نفر به مراکز درمانی مراجعه و هشت هزار و ۵۵۸ بیمار بهبود یافته از بیمارستانهای شهید بهشتی و سیدالشهدا مرخص شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: در مجموع در حال حاضر ۷۶ بیمار حاد تنفسی در بیمارستانهای شهید بهشتی کاشان و سید الشهدا آران و بیدگل بستری هستند.