امدادگران بوشهر به ۱۴۱ حادثه دیده کمک کردند
باشگاه خبرنگاران/ معاون جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: امدادگران این استان در بهمن به ۱۴۱ حادثه دیده امدادرسانی کردند.
علی یوسفی نیا، معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر بیان کرد: امدادگران در بهمن امسال به آسیب دیدگان از ۶۰ حادثه امدادرسانی کردند و در مجموع به کمک ۱۴۱ نفر حادثه دیده شتافتند.
وی افزود: از این تعداد ۲۹ نفر با آمبولانسهای جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۲۳ نفر نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر ادامه داد: ۷۶ تیم عملیاتی به تعداد ۲۸۵ نفر به وسیله ۶۸ ناوگان امدادی عملیاتهای بهمن را انجام دادند.
یوسفی نیا عنوان کرد: ۵۵ درصد حوادث بهمن یعنی ۳۳ حادثه، سوانح جادهای بوده است.
وی گفت: در این مدت ۶ عملیات امدادونجات کوهستان و سه مورد عملیات شهری و عملیات دریایی انجام گرفت و سیل و آبگرفتگی و آتش سوزی هرکدام یک مورد به ثبت رسید. همچنین ۱۵ مورد خدمات حضوری نیز انجام شد.