کرونا یک کهگیلویه وبویراحمدی دیگر را به کام مرگ کشاند
ایرنا/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با فوت یک نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته شمار قربانیان کرونا در این استان به ۴۳۶ نفر افزایش یافت.
پرویز یزدانپناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: بی احتیاطی و سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به وضعیت هشدار دهنده و قرمز استان می شود.
وی افزایش تردد و تجمع در برخی صنوف، ادارات و بانک ها را نگران کننده دانست و بیان کرد: مشارکت و همکاری مردم در این راستا ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به بستری شدن ۱۴۸ بیمار مشکوک کرونایی در بیمارستان های استان بیان کرد: از این تعداد ۳۹ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۱۴ بیمار در بخشهای ویژه تحت درمان هستند.
یزدانپناه ادامه داد: از زمان آغاز این بیماری تاکنون ۲۴ هزار و ۴۸۱ بیمار کرونایی در استان بهبود یافتهاند.
وی با اشاره به نمونه گیری ۵۳۵ تست کرونایی در یک روز افزود: از این تعداد حدود ۱۳ درصد موارد مثبت بودند و بیشترین موارد مثبت مربوط به شهرستان گچساران است.