نماد آخرین خبر

کارفرمایان نمونه نهبندان تجلیل شدند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کارفرمایان نمونه نهبندان تجلیل شدند

باشگاه خبرنگاران/ امروز طي مراسمي از کارفرمايان نمونه نهبندان تجليل شد.

بيکي، فرماندار نهبندان امروز در ديدار با مديرکل تأمين اجتماعي خراسان جنوبي گفت: شهرستان نهبندان ظرفيت‌هاي خوبي دارد، اما سرمايه گذاري خوبي در آن انجام نشده است.
او با بيان اينکه در حوزه فرآوري معادن اتفاقات خوبي افتاده که موجب رونق کسب و کار در شهرستان مي‌شود، افزود: بوي توسعه در شهرستان به مشام مي‌رسد که وقتي عينيت بخشد، قابل درک و لمس خواهد بود.
بيکي با بيان اينکه لفظ «محروميت» براي نهبندان اشتباه است، بيان کرد: نهبندان ظرفيت‌هاي زيادي دارد که بايد زمينه استفاده از آن فراهم شود و نيروي انساني مهمترين ظرفيت نهبندان است.
فرماندار نهبندان با اشاره به ظرفيت‌هاي معدني، بيابان و گنج‌هاي پيدا و نهان معدني در شهرستان نهبندان، ادامه داد: معدن گارنت منحصر به فرد و ذي قيمت است و مشکلات اين واحد با تعامل با تأمين اجتماعي حل و به بهره برداري خواهد رسيد.
او با تأکيد بر اينکه بايد تسهيلات به کارفرمايان نمونه پرداخت شود، بيان کرد: سيستم مديريت حاکم بر تأمين اجتماعي به گونه‌اي است که کارفرمايان نمونه تشويق و تجليل مي‌شوند لذا امروز اين کارفرمايان در شهرستان تجليل مي‌شوند.
بيکي در پايان حذف دفترچه‌هاي خدمات تأمين اجتماعي و خدمات به افراد بالاي ۶۰ سال را از اقدامات خوب تأمين اجتماعي عنوان کرد و گفت: اين اقدامات قدم‌هايي است که اميد به زندگي را بيشتر مي‌کند.

آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today