نماد آخرین خبر

بانوی البرزی فاتح سیمرغ کوه‌های ایران شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بانوی البرزی فاتح سیمرغ کوه‌های ایران شد

ايرنا/ معصومه برخان بانوي کوهنوردي البرزي با فتح ۳۱ قله مرتفع در ۳۱ استان کشور که مشمول طرح سيمرغ کوه هاي ايران است، موفق به دريافت نشان سيمرغ کوه هاي ايران از فدراسيون کوهنوردي کشور شد.

 معصومه برخان، بانوي کوهنورد البرزي گفت: تاکنون ۱۰۹ صعود ورزشي به ۷۰ قله شاخص داخلي و خارجي داشته ام که نمونه آن فتح ۳۱ قله مرتفع در ۳۱ استان کشور بوده که مشمول طرح سيمرغ کوه هاي ايران است.
وي که فعاليت ورزشي خود را در رشته کوهنوردي از سال ۸۸ آغاز کرده است، افزود: فتح قله بالاي هشت هزار متر هدف بعدي من است که البته ادامه اين راه نيازمند حمايت هر چه بيشتر است.
برخان ادامه داد: امروز مسايل مالي به عنوان مهم‌ترين دغدغه کوهنوردان حرفه اي ايران است که سبب شده تا شايد آنچنان که بايد نتوانيم به اهدافمان دست يابيم.
اين بانوي کوهنورد هدف خود را از آغازين روزهاي کوهپيمايي پانهادن به هيماليا عنوان و خاطرنشان کرد: به همين منظور چندين مرتبه در اردوهاي هيماليا نوردي با تمرينات سخت و دشوار حضور يافته‌ام اما هر بار هزينه گزاف سفر به هيماليا هدفم را تبديل به رويا کرده است.

آخرين خبر البرز در اينستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday