نماد آخرین خبر

کشف ۱۰۲ فقره سرقت در پرونده موبایل قاپ‌های اصفهان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کشف ۱۰۲ فقره سرقت در پرونده موبایل قاپ‌های اصفهان

باشگاه خبرنگاران/ رئيس پليس آگاهي استان اصفهان از کشف ۱۰۲ فقره سرقت در پرونده موبايل قاپ‌هاي اصفهان، خبر داد.

حسين تُرکيان، رئيس پليس آگاهي استان اصفهان بيان کرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت موبايل توسط سرنشينان يک دستگاه موتورسکلت و شکايت مال باختگان، موضوع در دستور کار ويژه کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان اصفهان قرار گرفت.
وي افزود: تيم ويژه‌اي از کارآگاهان مجرب پليس آگاهي استان تحقيقات تخصصي خود را بر روي پرونده مذکور آغاز کردند و با تلاش شبانه روزي در خصوص بررسي صحنه‌هاي جرم و مقايسه شيوه‌هاي سرقت توسط متهمان با شيوه سرقت توسط افراد سابقه دار سرانجام هويت يکي از سارقان که در بيشتر سرقت‌ها نيز حضور داشت به دست آمد.
رئيس پليس آگاهي استان اصفهان تصريح کرد: با شناسايي فرد مذکور کارآگاهان بلافاصله وارد عمل شده و طي هماهنگي با مقام قضايي وي را در يکي از مناطق حاشيه‌اي شهر اصفهان دستگير و به پليس آگاهي استان اصفهان منتقل کردند.
اين مقام انتظامي بيان کرد: متهم که در ابتدا منکر هرگونه جرمي بود سرانجام در مواجه با مدارک و مستندات پليس لب به اعتراف باز کرده و دو نفر ديگر از همدستان خود و يک مالخر را معرفي کرد.
ترکيان از دستگيري تمامي اعضاي باند مذکور خبر داد و گفت: با اعترافات به دست آمده از متهمان ۱۰۲ فقره سرقت موبايل و وجوه نقد از عابران پياده کشف شد که در اين خصوص پرونده تشکيل و اين افراد براي رسيدگي به جرائم خود تحويل مراجع قضايي شدند.

آخرين خبر اصفهان در اينستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today