سارق مسافرکش نما در چنگال پلیس فارس

پايگاه خبري پليس/ رئيس پليس آگاهي استان فارس از شناسايي و دستگيري سارق مسافرکش نما با اعتراف به 21 فقره سرقت خبر داد.
سرهنگ کاووس حبيبي، رئيس پليس آگاهي استان فارس اظهار داشت: در پي ارجاع چند فقره پرونده به پليس آگاهي با عنوان سرقت و زورگيري در پوشش مسافرکشي، بررسي موضوع در دستورکار اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي فارس قرار گرفت.
وي افزود: در بررسيهاي اوليه مشخص شد، سارق سوژه هاي خود را تحت عنوان مسافر سوار خودروهاي پرايد و پژو 405 سرقتي کرده و در طول مسير با تهديد سلاح سرد اقدام به زورگيري اموال، گوشي تلفن همراه و وجه نقد ميکند.
رئيس پليس آگاهي استان، تصريح کرد: کارآگاهان با انجام تحقيقات گسترده و به کارگيري اقدامات پليسي، موفق شدند در اين خصوص يک سارق حرفهاي و سابقه دار را شناسايي و وي را در يکي از محلههاي شيراز دستگير کنند.
سرهنگ حبيبي با بيان اينکه سارق در بررسي هاي اوليه به 21 فقره سرقت به عنف موبايل، وجه نقد و ... با شيوه زورگيري تحت پوشش مسافر کش اقرار کرد، عنوان داشت: متهم پس از سير مراحل قانوني روانه زندان شد.
اين مقام انتظامي به شهروندان توصيه کرد: به هيچ وجه به عنوان مسافر سوار خودروهاي مشکوک نشوند و در صورت امکان از ناوگان هاي حمل و نقل عمومي استفاده کنند.