دستبند پلیس بر دستان سارق کابل
پایگاه خبری پلیس/ فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری سارق حرفه ای کابل و تجهیزات مخابراتی با 20 فقره سرقت در بجنورد خبر داد.
سردار علیرضا مظاهری، فرمانده انتظامی خراسان شمالی اظهار داشت: در پی اعلام خبری مبنی بر اینکه فردی با استفاده از تاریکی شب در مناطق حاشیهای شهر بجنورد اقدام به سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی میکند، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی استان مراتب را با جدیت در دستور کار خود قرار دادند.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با تلاش مستمر و اقدامات فنی و پلیسی و همچنین گشتزنیهای هدفمند موفق شدند محل اختفای این فرد را شناسایی کنند، افزود: این فرد در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر پلیس آگاهی استان منتقل شد.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه متهم در بررسی های به عمل آمده به 20 فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در سطح شهرستان بجنورد اعتراف کرد، یادآور شد: در نهایت این فرد برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
سردار مظاهری با بیان اینکه پلیس به هیچ وجه اجازه نخواهد داد تا مخلان نظم و امنیت در جامعه به راحتی جولان دهند، از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.