حوادث رانندگی در کرمانشاه ۲ کشته و ۴ زخمی به جا گذاشت
ایرنا/ رئیس پلیس راه کرمانشاه گفت: بر اثر سه حادثه رانندگی در نقاط مختلف استان، ۲ نفر جان خود را از دست دادند و چهار نفر هم زخمی شدند.
سرهنگ محمد حیدری، رئیس پلیس راه کرمانشاه روز سه شنبه گفت: حادثه مرگبار نخست در محور ماهیدشت - کرمانشاه رخ داد که یک دستگاه کامیون با عابری پیاده برخورد کرد.
وی افزود: در این حادثه عابر پیاده به علت شدت جراحات وارده حین انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست داد و کامیون موردنظر به پارکینگ منتقل شد.
سرهنگ حیدری تصریح کرد: در حادثه فوتی دوم نیز یک دستگاه وانت نیسان حامل بار آبمیوه در محور اسلام آبادغرب-کرمانشاه، بعد از روستای چهارزبر به علت سرعت زیاد واژگون شد.
رییس پلیس راه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: راننده وانت نیسان هم به علت شدت جراحات وارده در همان صحنه تصادف جان خود را از دست داد.
وی در خصوص دیگر حادثه رانندگی نیز گفت: در این سانحه یک دستگاه خودروی پراید به علت تخطی از سرعت مطمئنه در محور حدیریه گیلانغرب حوالی روستای کل کش واژگون شد.
سرهنگ حیدری یادآور شد: در این سانحه چهار سرنشین خودرو که ۲ خانم و ۲ آقا بودند مجروح و توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.