نماد آخرین خبر

همنشینی برف و شکوفه در برخی مناطق گیلان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
همنشینی برف و شکوفه در برخی مناطق گیلان

باشگاه خبرنگاران/ بارش برف و سرماي هوا در برخي مناطق گيلان، باعث از بين رفتن شکوفه‌هاي درختان مي‌شود.

منوچهر پارسافر، مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي گيلان اظهار کرد: بارش برف و سرماي هوا در برخي مناطق استان، باعث سرمازدگي و از بين رفتن شکوفه‌هاي درختان مي‌شود.
او با بيان اينکه شکوفه دادن درختان در نيمه اول بهمن ماه، پديده تقريبا کم سابقه‌اي بود، افزود: به نظر مي‌رسد امسال در برخي مناطق گيلان، درختان ميوه از جمله گوجه سبز و هلو بر اثر سرمازدگي و از بين رفتن شکوفه‌ها خسارت ببيند.
مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي گيلان اظهار داشت: در مناطقي که شدت سرماي هوا و بارش برف کمتر باشد، درختان دوباره شکوفه مي‌دهند.
پارسافر يادآور شد: درختان فندقي که پارسال بر اثر سرماي هوا در بهار دچار سرمازدگي شده بودند، دوباره احيا شدند و به مرحله باردهي رسيدند.
بارش برف آخر هفته گذشته در برخي مناطق گيلان، بر روي درختان ميوه که امسال به علت افزايش دما و وزش باد گرم زودتر از موعد شکوفه داده بودند، نمايي از زمستان و بهار را با هم به نمايش گذاشته است.

خروج سامانه برفي از اواخر وقت امروز

بر اساس پيش بيني هواشناسي گيلان؛ سامانه سرد و بارشي اواخر وقت امروز(جمعه ۸ اسفند ماه) از شرق استان خارج مي‌شود و هفته دوم اسفند ماه در گيلان با آسماني صاف آغاز خواهد شد.
يخبندان صبحگاهي پديده غالب بعد از بارش برف در استان گيلان خواهد بود.

آخرين خبر گيلان در اينستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today