شناسایی ۸۱۰۳ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور؛ فوت ۶۹ بیمار دیگر

شناسایی ۸۱۰۳ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور؛ فوت ۶۹ بیمار دیگر شناسایی ۸۱۰۳ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور؛ فوت ۶۹ بیمار دیگر
0
0
10.7K
1399/12/08 - 14:39
602
1399/12/08 - 14:39

رکنا/ سخنگوي وزارت بهداشت آخرين وضعيت مبتلايان به کرونا در ايران را اعلام کرد.

دکتر لاري سخنگوي وزارت بهداشت با بيان اينکه از ديروز تا امروز ۸ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، ۸ هزار و ۱۰۳ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که ۵۹۲ نفر از آنها بستري شدند اظهار کرد: مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به يک ميليون و ۶۱۵ هزار و ۱۸۴ نفر رسيد.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۹ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۵۹ هزار و ۸۹۹ نفر رسيد.
سخنگوي وزارت بهداشت با اعلام اين خبر که  خوشبختانه تا کنون يک ميليون و ۳۷۹ هزار و ۹۲۲ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شده اند افزود:
سه هزار و ۷۲۰ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در بخش هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۰ ميليون و ۷۳۴ هزار و ۳۷۵ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
دکتر لاري تاکيد داشت: در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۱ شهرستان نارنجي، ۲۵۲ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبي هستند. شهرهاي آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هويزه در وضعيت قرمز قرار دارند.

آخرين خبر تهران در اينستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran

اخبار برگزیده