نماد آخرین خبر

دستگیری سارقان آهن آلات ریل راه‌آهن در اسفراین

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
دستگیری سارقان آهن آلات ریل راه‌آهن در اسفراین

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي اسفراين از دستگيري ۲ سارق سابقه‌دار آهن آلات ريل راه‌آهن در اين شهرستان خبر داد.

سرهنگ مجيد يگانه‌پور، فرمانده انتظامي اسفراين اظهار کرد: در پي دريافت خبري مبني بر خريد و فوش اموال سرقتي در سطح شهرستان اسفراين توسط تعدادي از سارقان، بلافاصله موضوع با جديت در دستور کار قرار گرفت.
وي با اشاره به اينکه ماموران تجسس کلانتري با تلاش مستمر و همچنين گشت‌زني هدفمند اين افراد را در سطح شهر رؤيت کردند، افزود: سارقان به محض رؤيت ماموران از محل متواري که در نهايت با سرعت عمل ماموران، خودروي متهمان متوقف و هر دو سارق دستگير و به مقر انتظامي منتقل شدند.
فرمانده انتظامي اسفراين با بيان اينکه متهمان در بازجويي‌هاي انجام شده به سرقت آهن آلات ريل راه‌آهن و فروش آن به مالخران اعتراف کردند، تصريح کرد: متهمان بعد از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي و تحقيقات براي دستگيري مالخران نيز ادامه دارد.
يگانه‌پور با تاکيد بر اينکه پليس با تمام توان در مقابل هنجارشکنان و مخلان نظم و امنيت ايستاده‌اند، از شهروندان عزيز خواست تا در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طريق پل ارتباطي ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.

آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today