بستری ۱۰۳ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستانهای هرمزگان

ايرنا/ سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني هرمزگان گفت: در حال حاضر ۱۰۳ نفر مبتلا به کرونا در بيمارستان هاي استان بستري هستند که حال ۶ نفر از آنها وخيم گزارش شده است.
فاطمه نوروزيان، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني هرمزگان اظهار کرد: از مجموع افراد بستري در بيمارستان هاي هرمزگان، ۲۸ نفر در بخش مراقبتهاي ويژه تحت نظر هستند.
وي افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته يک فرد ديگر بر اثر ابتلا به کرونا در هرمزگان جان خود را از دست داد و شمار جان باختگان اين ويروس در استان به يک هزار و ۲۷ نفر رسيد.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني هرمزگان خاطرنشان کرد: هم اکنون يک هزار و ۲۹۵ مبتلا به کرونا در هرمزگان در قرنطينه خانگي به سر مي برند و وضعيت آنها به صورت مستمر از طريق کارشناسان شبکههاي بهداشت و درمان رصد مي شود.
نوروزيان با هشدار نسبت به عادي انگاري شرايط و تبعات سوء آن در جامعه، تصريح کرد: در هفته اخير شمار مبتلايان بستري و فوتي کرونا در استان اندکي کاهش داشته، اما با اين حال ما شاهد شيوع گسترده کوويد ۱۹در برخي از مناطق روستايي هرمزگان هستيم .
وي تصريح کرد: طي هفته اخير بستک، بندرخمير و پارسيان بيشترين ميزان ابتلا به کرونا را داشتهاند و پس از آن در بندرلنگه، بندرعباس، کيش، جاسک و سيريک هم تا حدودي افزايش موارد مثبت کرونا گزارش شده است.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان با بيان اينکه وضعيت استان بسيار شکننده و حساس است، گفت: تاکنون ۱۳ فرد مبتلا به کروناي جهش يافته در استان شناسايي شده است و متاسفانه سن مبتلايان مراجعه کننده به مراکز درماني در هرمزگان رو به کاهش است که اين نشانه خوبي نبوده و حاکي از گسترش کروناي جهش يافته در استان است.
نوروزيان با اشاره به سرعت و عوارض بيشتر کروناي جهش يافته از مردم خواست با مشاهده اولين علائم بيماري در خود يا اطرافيان بلافاصله به مراکز درماني مراجعه کنند.
وي با اشاره به آغاز مرحله دوم واکسيناسيون کرونا در استان با واکسن روسي اسپوتنيک، گفت: تاکنون هيچ عارضه و مشکلي به تزريق شدگان در مرحله اول گزارش نشده است.
به گفته سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني هرمزگان در مرحله دوم واکسيناسيون کرونا ۲ هزار و ۲۰۰ دوز واکسن به دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان تحويل داده شده که بر اساس اولويت هاي تعيين شده و ابلاغي به ۲۲۰۰نفر از جمله نيروهاي بهداشتي، نيروهاي اورژانس، بهورزان با بيماري زمينه اي و ديگر گروه هاي هدف تزريق مي شود.