کشف ۱۲ دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در یاسوج

ايسنا/ معاون حقوق عامه دادستان ياسوج از کشف ۱۲ دستگاه غيرمجاز استخراج ارز ديجيتال در ياسوج خبر داد.
عبدالحسين تمدن، معاون حقوق عامه دادستان ياسوج اظهار کرد: در پي گزارش واصله مبني بر روشن بودن مداوم کولر گازي در خانهاي، واقع در يکي از خيابانهاي شاهد ياسوج و حصول ظن قوي به نصب دستگاه هاي غيرمجاز استخراج رمز ارز، با دستور صادره از اين معاونت، ضابطان دادگستري با همکاري ماموران اداره برق با رعايت موازين شرعي و قانوني به منزل مذکور وارد شده و پس از بازرسي، تعداد ۱۲ عدد دستگاه غيرمجاز استخراج رمز ارز کشف و مشخص شد که مالک منزل به صورت غيرمجاز اقدام به نصب انشعاب برق سه فاز کرده بودند.
وي اظهار کرد: دستگاه هاي مذکور توقيف و مقرر شد که گزارش مربوط به اين تخلف جهت رسيدگي به اداره تعزيرات حکومتي ارسال شود.
معاون حقوق عامه دادستان ياسوج تصريح کرد: ضمنا با توجه به اينکه استفاده از انشعاب غيرمجاز برق جرم بوده و با عنايت به مشهود بودن جرم، متهم دستگير و در مرجع انتظامي تحت نظر قرار گرفت تا پرونده وي تکميل و ظرف کمتر از ۲۴ ساعت جهت رسيدگي به اين اتهام، وي به دادسرا اعزام شود.
تمدن نسبت به هرگونه استفاده غيرمجاز از نيروي برق هشدار داد و بيان کرد: هرگونه اقدام به استفاده غيرمجاز از برق جهت استخراج رمز ارز و غيره، جرم بوده و با برخورد قاطع و قانوني دستگاه قضايي مواجه خواهد شد، ضمن اينکه استخراج غيرمجاز رمز ارز تخلف بوده و قابل رسيدگي در اداره تعزيرات حکومتي خواهد بود.